17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πρώτη η Νταϊάνα έκανε εξωσυζυγική σχέση! Ανατρέπει τα δεδομένα νέο ντοκιμαντέρ του CNN

    Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όσα χρόνια και αν περάσουν, θα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα για τον Τύπο και τη βιομηχανία του θεάματος. Η ζωή της έχει μεταφερθεί πολλές φορές σε ντοκιμαντέρ, ταινίες και σειρές, που στην πλειοψηφία τους έδιναν βάση στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Αυτό που όλοι γνωρίζαμε εδώ και χρόνια είναι ότι η εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα με την Καμίλλα ήταν υπεύθυνη για το αδιέξοδο στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι. Ένα νέο ντοκιμαντέρ όμως του CNN έρχεται να παρουσιάσει μια καινούρια εκδοχή των γεγονότων.

    Ο επικεφαλής του γραφείου προστασίας στο Παλάτι, Άλαν Πίτερς, αναφέρει στο CNN ότι η Νταϊάνα ήταν η πρώτη που ξεκίνησε εξωσυζυγική σχέση και όχι ο Κάρολος. Η πριγκίπισσα φέρεται να είχε από το 1985 σχέση με τον Μπάρι Μανάκι, ο οποίος μετατέθηκε στο διπλωματικό σώμα και σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1987.

    «Είχα αρχίσει να παρατηρώ αλλαγές στην συμπεριφορά της όποτε βρισκόταν κοντά στον Μανάκι. Αποφάσισα να της μιλήσω. Τα πρώτα 20 λεπτά το αρνούνταν κατηγορηματικά. Μετά μου είπε ακριβώς τι συνέβαινε. Είχε σχέση με τον Μανάκι» αναφέρει o επικεφαλής του γραφείου προστασίας στο Παλάτι.

    Σύμφωνα με τον Άλαν Πίτερς, ο πρίγκιπας Κάρολος ξεκίνησε τη σχέση του με την Καμίλλα, αφού πληροφορήθηκε την απιστία της συζύγου του.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέους και κινητά κατηγορεί ο Ridley Scott για την εισπρακτική αποτυχία του “The Last Duel” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles