20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Public: χάρισαν τεχνολογικό εξοπλισμό και γραφική ύλη σε σχολεία της Λευκωσίας

    Tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές χάρισαν τα Public σε Νηπιαγωγείο της Λευκωσίας. Η δωρεά του τεχνολογικού εξοπλισμού αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για την εκπαιδευτική πρόοδο των παιδιών και την προετοιμασία τους στην ψηφιακή εποχή ενώ την ίδια στιγμή διευκολύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

    Συγκεκριμένα, με τη χρήση των tablets και ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες όπως αριθμητική, γραφή και ανάγνωση. Οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα με τη χρήση ειδικών εφαρμογών να εμπλουτίσουν τους τρόπους διδασκαλίας τους με ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο για τα παιδιά.

    O πυλώνας της εκπαίδευσης αποτελεί σημαντικό πεδίο ευαισθητοποίησης για τα Public, καθώς εκτός από τη δωρεά του τεχνολογικού εξοπλισμού, χάρισαν και γραφική ύλη σε μαθητές δημοτικού σχολείου για να ξεκινήσουν με χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά.

    Αναφερόμενος στις δύο δωρεές, o Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Director των Public Κύπρου δήλωσε: «Για όλους εμάς στα Public, η κοινωνική προσφορά αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αξίες μας. Χαιρόμαστε που μπορούμε να συμβάλλουμε στην εκπαίδευση των παιδιών, στηρίζοντας τους εκπαιδευτικούς στο σημαντικό έργο τους και ελπίζουμε να προσφέρουμε χαρά στη ζωή των παιδιών».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles