19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Public: Χειμερινές Εκπτώσεις με έως -70%!

    Mε δυνατές χειμερινές εκπτώσεις σε δημοφιλή προϊόντα, που αγγίζουν το –70% υποδέχονται τη νέα χρονιά τα Public! Μια τεραστία γκάμα από  τηλεοράσεις, υπολογιστές, smartphones, tablets, βιβλία αλλά και όλα τα είδη τεχνολογίας, λευκές συσκευές, οικιακές μικροσυσκευές και κλιματισμός & Θέρμανση, περιμένει τους καταναλωτές στα Public και το Public.cy, για να την εξερευνήσουν και να αποκτήσουν τα δικά τους αγαπημένα προϊόντα!

    Είτε επιθυμείς να ανανεώσεις τον χώρο σου και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, είτε θέλεις απλά να αποκτήσεις όσα δεν πρόλαβες στην Black Friday που πέρασε, τα Public είναι εδώ για να σου προσφέρουν χιλιάδες επιλογές συσκευών και προϊόντων από τα δημοφιλέστερα brands, τα οποία συμμετέχουν στην εκπτωτική περίοδο, της οποίας η αυλαία άνοιξε από τις 9 Ιανουαρίου.

    Παράλληλα, για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις super προσφορές του Ιανουαρίου με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, τα Public είναι εδώ για να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών! Έτσι, πέρα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων, παρέχουν και προνόμια, όπως η κάρτα MyclubPublic για συλλογή και εξαργύρωση πόντων εύκολα και γρήγορα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles