23.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Rock and Roll Hall of Fame: Nirvana, Kiss και Peter Gabriel θα γίνουν μέλη του το 2014

    Oι Nirvana, Peter Gabriel, Hall & Oates, Cat Stevens, Kiss και Linda Ronstadt θα είναι τα νέα μέλη που θα αποκτήσει το Rock and Roll Hall of Fame το 2014. Είναι γνωστό πως ένα συγκρότημα ή καλλιτέχνης μπορεί να μπει στο Hall of Fame μόνο εάν έχουν περάσει 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ. Αυτό σημαίνει πως οι Nirvana θα μπουν αμέσως τον πρώτο χρόνο που είχαν αυτό το δικαίωμα, σε αντίθεση με τους Kiss και τους Hall & Oates που θα τα καταφέρουν μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών. Να σημειωθεί πως ο Peter Gabriel είναι ήδη μέλος του Hall of Fame ως μέλος των Genesis.

    nirvana-1

    Ανάμεσα στους άλλους υποψήφιους που ωστόσο απορρίφθηκαν ήταν οι Yes, LL Cool L, The Replacements, Paul Butterfield Blues Band, Chic, Deep Purple, NWA, The Meters, Link Wray και οι Zombies.
    Ειδικές βραβεύσεις θα γίνουν στην The E Street Band, την εκπληκτική μπάντα που συνοδεύει τόσα χρόνια τον Bruce Springsteen, αλλά και στους ιστορικούς manager Brian Epstein και Andrew Loog Oldham, των Beatles και Rolling Stones αντίστοιχα. Η τελετή θα γίνει στο Barclay Center του Μπρούκλιν, στις 10 Απριλίου του 2014 και θα μεταδοθεί από το κανάλι HBO.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles