19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το Samsung ATIV tab 3. Το πιο Galaxy Windows 8 tablet που είδες ποτέ

    Συνεχίζοντας την παράδοση των ATIV tablets η Samsung σήμερα ανακοίνωσε μέσα σε όλα τα άλλα και το ATIV tab 3. Ένα παραδοσιακά Windows 8 tablet που έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των Samsung tablets στην εξωτερική εμφάνιση που θυμίζει τρομερά τα Galaxy tabs, αλλά «τρέχει» Windows. Windows 8, όχι Windows RT.

    samsung ativ tab 3

    To 10,1 ιντσών ATIV tab 3 έχει ανάλυση 1366 x 768 και η Samsung ισχυρίζεται πως είναι το πιο λεπτό Windows 8 tablet στον κόσμο, με πάχος μόλις τα 8,2 χιλιοστά. Το πάχος του, δεν το κάνει να υστερεί σε αυτονομία μπαταρίας, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία θα διαρκεί μέχρι και 10 ώρες.

    Ο επεξεργαστής του είναι ο Z2760 Atom και η RAM του είναι στα 2GB, ενώ η διαθέσιμη μνήμη του θα είναι στα 64GB. Η συγγένειά του με τα Galaxy Tabs, πέρα από την εμφάνιση, συνίσταται και στο γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με αυτό και το γνωστό S Pen, το stylus που έχει λανσάρει η Samsung, αλλά και την εφαρμογή S Note.

    Σύμφωνα με το Engadget η τιμή του θα αγγίζει τα 699 δολάρια, αν και η ίδια η Samsung δεν αναφέρει κάτι στην Βρετανική της ιστοσελίδα ακόμα και έχει ανακοινώσει επισήμως, λανσάρισμα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και πιστεύουμε πως σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες.

    Αν σας φαίνεται λιγάκι ακριβό, λάβετε υπ’ όψιν σας πως το Samsung ATIV tab 3 θα έχει «δώρο» το Office 2013.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles