21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5: Το απόλυτο “crash και reliability test” από την ίδια τη Samsung! (Video)

    Η πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung ανακοινώθηκε στις 26 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του Unpacked event που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Κορέας (και τις πρώτες μας εντυπώσεις από τα νέα αναδιπλούμενα του κορεατικού γίγαντα της τεχνολογίας μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ). 

    Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 είναι οι πιο λεπτές, πιο ισορροπημένες αισθητικά σειρές Galaxy Z μέχρι σήμερα και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ανθεκτικότητας των χρηστών ως προς την αντοχή τους. Πριν μεταβούν από τη γραμμή παραγωγής στην τσέπη του χρήστη, αυτές οι ευέλικτες συσκευές υποβάλλονται σε μια σειρά αυστηρών δοκιμών αξιοπιστίας για να διασφαλιστεί ότι μπορούν να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου για οποιονδήποτε τρόπο ζωής και να πληρούν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα της βιομηχανίας.

    Συγκεκριμένα:

    • Σε συνδυασμό με την πιστοποίηση IPX8, τα πλαίσια Armor Aluminum και το Corning® Gorilla® Glass Victus®2 τόσο στο Flex Window όσο και στο πίσω κάλυμμα, τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 παρέχουν προστασία, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το Flex Hinge. Αυτή η νέα ενσωματωμένη μονάδα μεντεσέδων διαθέτει δομή διπλής ράγας, διαχέοντας τις εξωτερικές κρούσεις.
    • Με το νέο μεντεσέ, Flex Hinge, η εμπειρία της αναδίπλωσης ενισχύεται ακόμη περισσότερο, προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό.
    • Και στα δύο μοντέλα, η κύρια οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα στρώμα διασποράς κραδασμών και μια επανασχεδιασμένη πλάτη που σταθεροποιεί την οθόνη ακόμα περισσότερο.

     

    Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει πώς κάθε στοιχείο των τελευταίων αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει την απίστευτη ευελιξία που αναμένεται από τη σειρά Galaxy Z, προσφέροντας παράλληλα ισχυρή ανθεκτικότητα.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles