18.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Σαρώνει στο box office το John Wick 4

    Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από την πρεμιέρα του, το John Wick 4 έχει ξεπεράσει τα 250 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Το 4ο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise έχει φέρει ήδη 128 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία των ΗΠΑ και 121 εκατομμύρια δολάρια στις άλλες αγορές. Αναμένεται να ξεπεράσει τελικά το John Wick: Chapter 3 που πέτυχε εισπράξεις 171 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και 327 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μάλλον, μιλάμε για τη μεγαλύτερη επιτυχία της σειράς.

    Εκτός από το γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη ταινία σε διάρκεια, το John Wick 4 είναι επίσης αυτό με τις καλύτερες κριτικές στην ιστορία του franchise, σύμφωνα με το Rotten Tomatoes. Αυτή τη στιγμή «χτυπά» βαθμολογία 94% στη γνωστή ιστοσελίδα. Το κοινό φαίνεται να εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τα εκπληκτικά σκηνικά δράσης της ταινίας, ιδιαίτερα στο Παρίσι, αλλά και την ερμηνεία του Donnie Yen στο ρόλο του τυφλού δολοφόνου.


    Η δράση του John Wick 4 ξεκινά σχεδόν αμέσως μετά την τρίτη ταινία. Οι fans βλέπουν τον αγαπημένο εκτελεστή, τον οποίο υποδύεται ο μοναδικός Keanu Reeves, να τρέχει να ξεφύγει από τους πάντες. Η 4η ταινία ξεκινά στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια μεταφέρεται στην Ιαπωνία και τη Γερμανία, πριν ολοκληρωθεί με μια επική αναμέτρηση στη Γαλλία. Στην πορεία, ο John προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη και ταυτόχρονα, να εκδικηθεί το μυστηριώδες High Table.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπό ανάπτυξη νέα ταινία Resident Evil (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles