20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Science Hoaxes 5: Διαδικτυακή συνέντευξη με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Πετρίδη

    Σε μία εφ’ όλης της ύλης διαδικτυακή συνέντευξη φιλοξενείται την Τετάρτη, 20 Μαίου στις 21:00 στην 5η εκπομπή των #ScienceHoaxes ο υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης. Συγκεκριμένα, θα μιλήσει στο δημοσιογράφο Σωκράτη Ιωακείμ για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων, για τις αντοχές της κυπριακής οικονομίας, για τη στήριξη στην οποία μπορεί να προσδοκεί από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, και για το ποιοι θα επωμιστούν τελικά το κόστος της κρίσης.

    Θα αναλύσει επίσης τις προθέσεις της κυβέρνησης για επιπρόσθετη στήριξη τομέων όπως είναι ο τουρισμός, το κατά πόσον βρίσκεται υπό μελέτη νέα μείωση μισθών στο δημόσιο τομέα, τον ρόλο της τεχνολογίας και της επιστήμης στην επανεκκίνηση της οικονομίας καθώς και για τα φορολογικά κίνητρα που πρέπει να δοθούν για τόνωση της επιχειρηματικότητας.

    Δεδομένου ότι η συζήτηση θα μεταδίδεται διαδικτυακά στο www.facebook.com/sciencehoaxes, το κοινό θα μπορεί ελεύθερα να υποβάλει ερωτήματα, τα οποία θα μεταφερθούν στον υπουργό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles