18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Σε ποιες εταιρείες ανατέθηκαν οι συμβάσεις για τα Προγράμματα κατάρτισης ψηφιακών δεξιοτήτων

    Νέες συμβάσεις με την κοινοπραξία «EIMF Holdings Limited και EIMF Technology Institute Limited» για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης του πακέτου προγραμμάτων κατάρτισης  Amazon Web Services και Microsoft Power BI, υπέγραψε η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), έπειτα από την προκήρυξη μίνι διαγωνισμού.

    Η ΑΝΑΔ, υπέγραψε ακόμη δυο ανάλογες συμβάσεις, η μια με την εταιρεία «Efact Services Ltd» για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης του πακέτου προγραμμάτων κατάρτισης Microsoft Azure, και η δεύτερη με την εταιρεία «EDITC Ltd» για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης του πακέτου προγραμμάτων κατάρτισης που αφορούν τον τομέα της Κυβερνοασφάλειας.

    Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω προγράμματα κατάρτισης θα προσφερθούν χωρίς κόστος συμμετοχής και στοχεύουν στην απόκτηση νέων καθώς και την αναβάθμιση υφιστάμενων ψηφιακών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της Κύπρου, με στόχο τη συμμετοχή 20 χιλιάδων απασχολούμενων στον ιδιωτικό, τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, αυτοαπασχολούμενων και ανέργων.

    Το έργο χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU μέσω του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles