20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Seagate Personal Cloud: Φυλάξτε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα!

    Seagate Personal Cloud 2-Bay

    Δύο νέα προϊόντα αποθήκευσης δεδομένων για το σπίτι, το Seagate Personal cloud και το Seagate Personal Cloud 2-Bay παρουσίασε πρόσφατα η ηγέτιδα εταιρεία σε λύσεις αποθήκευσης Seagate Technology plc. Με τα δυο νέα αυτά προϊόντα οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να διατηρούν τον δικό τους προσωπικό χώρο αποθήκευσης cloud, έχοντας συνάμα πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα από ένα κεντρικό σημείο που θα επιλέξουν στο σπίτι τους ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου υπάρχει σύνδεση internet.

    Τo Seagate Personal cloud, αποτελεί πραγματικά ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους τους χρήστες που επιθυμούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων τους, έχοντας συνάμα την δυνατότητα για εύκολή και ασφαλή διαδικασία εξεύρεσης και πρόσβασης φωτογράφων, βίντεο, μουσικής και άλλων δεδομένων στη συσκευή της επιλογής τους.

    Η διαδικασία για να αξιοποιήσει κανείς τις δυνατότητες του Seagate Personal cloud είναι πολύ εύκολη, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε απλά το προϊόν στο διαδίκτυο και στην δωρεάν εφαρμογή Seagate Media και αμέσως μετά μπορείτε να συνδέσετε τα δεδομένα σας με το τηλέφωνο σας, set-top boxes, tablets, PCs, SmartTVs ή όποια άλλη συσκευή εσείς θέλετε.

    Ειδικότερα οι χρήστες που χρησιμοποιούν Dropbox, Google Drive ή One Drive μπορούν εύκολα να μεταφέρουν και να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους στο Seagate Personal Cloud.

    Επίσης τα προϊόντα αυτά μπορούν να ρυθμιστούν για να σας παρέχουν αυτόματη και συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε κάθε υπολογιστή στο σπίτι σας (Windows και Mac).

    Σημειώνεται ότι τo Seagate Personal Cloud είναι ήδη διαθέσιμο στην Κυπριακή και Ελληνική αγορά μέσω του δικτιού διανομής της ASBIS Mediterranean. Η χωρητικότητα τους ξεκινά από 3TB μέχρι 8ΤB.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles