18.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Senseit: Σκληροτράχηλα κινητά… για σκληρή μεταχείριση από την ASBIS Mediterranean!

    senseit banner

    Τα σκληροτράχηλα κινητά τηλέφωνα Senseit που αντέχουν στην σκληρή δουλειά… τις ακραίες θερμοκρασίες τα νερά… και τις σκόνες… ενσωμάτωσε πρόσφατα στην προιοντική της σειρά η ASBIS Mediterranean. Πιστοποιημένες με τις διεθνής προδιαγραφές IP68, οι συσκευές Senseit, είναι κατασκευασμένες και σχεδιασμένες για να αντέχουν με άνεση… τις δύσκολες καταστάσεις… ακόμη και την σκληρή και εξουθενωτική μεταχείριση. Αποτελούν την ιδανική λύση για τους ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια, τους ταξιδιώτες, τους αθλητές, τους λάτρεις της θάλασσας και των θαλάσσιων σπορ, τους ορειβάτες, τους ποδηλάτες, τους σκιέρ, τους οικοδόμους, τους πυροσβέστες, ακόμα και τους στρατιωτικούς.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ASBIS Mediterranean, ξεκίνησε ήδη την διανομή στη κυπριακή αγορά των δυο πρώτων μοντέλων Senseit P101 και Senseit R360+.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean κος Λεύκιος Θεοδοσίου, τονισε χαρακτηριστικά «Με την προσθήκη των τηλεφώνων Senseit η Asbis Meditteranenan προσφέρει την ιδανική λύση για όλους εκείνους που δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν με την ευθραυστότητα των απλών smartphones!».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles