22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Σήμερα τα αποκαλυπτήρια των Pixel 8! Πως θα παρακολουθήσετε ζωντανά το Made by Google event

    Τεχνολογικοί κολοσσοί όπως η Apple, η Samsung και η Huawei αποκάλυψαν το προηγούμενο διάστημα τις φετινές τους προτάσεις. Τώρα, ήρθε η σειρά της Google να διεξάγει ένα hardware event με «πρωταγωνιστές» τα νέα Pixel 8, Pixel 8 Pro και Pixel Watch 2. Το Pixel showcase θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Νέα Υόρκη και όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν πρώτοι για τις νέες συσκευές της εταιρείας μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το Made by Google event, στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

     

    Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων smartphones, βέβαια, δεν περιμένουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις, καθώς η Google έχει προσφέρει μια πρώτη γεύση με τις εικόνες και τα videos που έδωσε στη δημοσιότητα μέχρι σήμερα.

    Αρκεί να μεταφέρουμε ότι σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα Pixel έρχονται με αναβαθμισμένες κάμερες και Google AI που διευκολύνει τις διαδικασίες, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για refresh rate άνω των 120Hz και Tensor G3 chipset. Οι μέχρι τώρα προβλέψεις αναφέρουν ότι θα κοστίζει $699.

    Όσο αφορά το Pixel Watch 2, αυτό αναμένεται να διαθέτει αντοχή IP68 στο νερό και τη σκόνη, ενώ λέγεται ότι η Google εστιάζει στην εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τη βοήθεια ενός επεξεργαστή που είναι πιο αποτελεσματικός από αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό μοντέλο. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν ενδείξεις ότι η Google μπορεί να δώσει Pixel Watch 2 δωρεάν για όσους προπαραγγείλουν ένα Pixel 8 Pro.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Όλες οι σειρές που έρχονται τον Οκτώβριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles