18.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Smurfs Kart: Σε PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 22 Αυγούστου

    Η εκδοτική εταιρεία Microids και η IMPS, η κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων των Smurfs, ανακοίνωσαν ότι το Smurfs Kart θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 22 Αυγούστου 2023. Το Smurfs Kart αναπτύχθηκε από το στούντιο Eden Games, γνωστό για τα εμβληματικά racing games του (Gear.Club Unlimited, Test Drive Unlimited, V-Rally) και έχει κυκλοφορήσει ήδη στο Nintendo Switch.

    Ήρθε η στιγμή να κάνετε τις μηχανές να βρυχηθούν. Επιλέξτε ένα Στρουμφάκι με το δικό του kart και τη δική του υπερδύναμη και ετοιμαστείτε για φρενήρεις αγώνες με όλη την οικογένειά σας! Αποκτήστε προβάδισμα, κόψτε δρόμο, μάθετε τις υπερδυνάμεις των Στρουμφ και χρησιμοποιήστε bonuses για να ανεβείτε στην κατάταξη. Μόνοι ή με άλλους, αρχάριοι ή έμπειροι οδηγοί… όλοι μπορούν να κερδίσουν και να οδηγήσουν σε τρελούς αγώνες με τους φίλους και την οικογένειά τους!

    Βασικά Χαρακτηριστικά

    -12 πίστες στο σύμπαν των Στρουμφ: Το χωριό, το δάσος, το φράγμα, οι βάλτοι… ακόμα και το σπίτι του Δρακουμέλ!
    -12 εμβληματικά Στρουμφ: Επιλέξτε το αγαπημένο σας Στρουμφ και ετοιμαστείτε για τον αγώνα! Κάθε Στρουμφ έχει το δικό του kart και ένα πολύ πρακτικό, ειδικό αντικείμενο που σας βοηθά να ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας.
    -Χρησιμοποιήστε τον κόσμο γύρω σας: Bonus αντικείμενα, boosts, ράμπες, κουτιά που καταστρέφονται, παρακάμψεις και πολλά άλλα!
    -Τερματίστε πρώτοι σε αγώνες όπου 8 Στρουμφ συναγωνίζονται σε φρενήρεις κούρσες.
    -Τα Στρουμφ μαζί: Παίξτε μόνοι ή με την οικογένεια και τους φίλους σας, ως και τέσσερις παίκτες σε split-screen local multiplayer!
    “Time Challenge” mode: Προσπαθήστε να κερδίσετε όλα τα Στρουμφ στη δική τους πίστα και φτάστε στην κορυφή του online leaderboard με τον πιο γρήγορο χρόνο σας!
    -Ξεκλειδώστε bonuses παίζοντας και προσπαθήστε να προσθέσετε όλα τα Στρουγφ στο προσωπικό σας άλμπουμ!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles