19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Στην Cablenet το Γαλλικό Πρωτάθλημα Ligue 1: Ζωντανά και αποκλειστικά στο νέο αθλητικό κανάλι 7SportsTV HD

    cablenet banner 800x315 new

    Το Γαλλικό Πρωτάθλημα Ligue 1 και τους αγώνες κυπέλλου της Γαλλίας φέρνει στην Κύπρο η Cablenet, που πριν από λίγες μέρες προχώρησε στην προσθήκη ενός νέου αθλητικού καναλιού, του 7SportsTV HD στην τηλεοπτική της πλατφόρμα.

    Πρόκειται για το νέο αθλητικό κανάλι 7SportsTV HD, που από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Cablenet, (βρίσκεται στη θέση 511 του τηλεοπτικού προγράμματος της Cablenet) και περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο και θεματολογία από μία ευρεία γκάμα αθλητικών γεγονότων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

    Πιο συγκεκριμένα, το νέο αυτό αθλητικό κανάλι προσφέρει αποκλειστικά στην Κύπρο το Γαλλικό Πρωτάθλημα Ligue 1 και το Γαλλικό Κύπελλο. Προσφέρει επίσης ζωντανή μετάδοση του Κυπριακού Ιπποδρόμου, καθώς και ποικίλες άλλες αθλητικές εκπομπές. Το κανάλι 7SportsTV HD θα μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια.

    Στο μεταξύ, για τους λάτρεις των ταινιών, η Cablenet, θα προσφέρει από την 1η Οκτωβρίου 2018 το θεματικό κανάλι κανάλι Cablenet1 HD με πλούσιο περιεχόμενο σε ταινίες και σειρές για όλη την οικογένεια. Το Cablenet1 HD θα προβάλλεται επίσης σε υψηλή ευκρίνεια από τη θέση 111.

    Να σημειωθεί ότι μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2018, τα δύο αυτά κανάλια θα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ με την υπηρεσία Start TV. Η προσφορά ισχύει για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές της Cablenet, αλλά και για όλους τους νέους συνδρομητές που θα επιλέξουν, στο διάστημα αυτό, ένα από τα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα της Cablenet το οποίο συμπεριλαμβάνει σαν ελάχιστη προϋπόθεση την υπηρεσία Start TV.

    Μετά τις 30 Νοεμβρίου 2018, τα νέα κανάλια θα είναι διαθέσιμα ως επιπρόσθετες τηλεοπτικές υπηρεσίες. Η τιμή του 7SportsTV HD θα είναι €5/μήνα και του Cablenet1 HD θα είναι €3/μήνα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τις πιο πάνω επιπρόσθετες υπηρεσίες τηλεόρασης είναι η υπηρεσία Start TV.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles