19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Mel Gibson για το “Φονικό Όπλο 5”

    Αφού πρωταγωνίστησε στις τέσσερις πρώτες ταινίες της σειράς «Φονική Όπλο», ο Mel Gibson πρόκειται να αναλάβει τα «ηνία» και της σκηνοθεσίας για την επόμενη παραγωγή του συγκεκριμένου franchise.

    Το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Λονδίνο, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι ενδιαφέρεται να σκηνοθετήσει το «Φονικό Όπλο 5», με τις φήμες να λένε ότι συζητά και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς όμως να έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές.

    Στα βήματα του Richard Donner

    Ο Gibson, αν κλείσει η συμφωνία, θα αντικαταστήσει το σκηνοθέτη Richard Donner, ο οποίος απεβίωσε τον προηγούμενο Ιούλιο. Μετά το θάνατό του, ο Gibson θεώρησε σωστό να συνεχίσει στην ανάπτυξη μιας ακόμα ταινίας, αποτίνοντας φόρο τιμής στο φίλο του και σκηνοθέτη των γνωστών ταινιών.

    Το «Φονικό Όπλο 5» θα αναπτυχθεί για λογαριασμό του HBO Max. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και το cast της παραγωγής.

    Διαβάστε επίσης:

    Τον ηγέτη πασίγνωστης αίρεσης θα υποδυθεί ο Ντι Κάπριο σε επερχόμενη ταινία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles