20.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Στο νέο καταιγιστικό trailer του Thor: Ragnarok, Hulk και Thor ενώνουν τις δυνάμεις τους!

    Δε χωράει αμφιβολία ότι το Thor: Ragnarok είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς και ένα film που οι fans της Marvel περιμένουν πως και πως. Στο πλαίσιο του San Diego Comic-Con προβλήθηκε ένα ακόμη trailer, το οποίο δεν σας κρύβουμε ότι μας εντυπωσίασε και μας άνοιξε περισσότερο την όρεξη για την ταινία που θα προβληθεί στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου.

    THor Ragnarok 1

    Στο εν λόγω trailer βλέπουμε τον Thor να βρίσκεται ξανά με τον Hulk, του οποίου η τύχη αγνοείτο μετά τα γεγονότα του Avengers: Age of Ultron. Οι δύο αγαπημένοι ήρωες θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βρουν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας για να μπορέσουν να νικήσουν τη Θεά του θανάτου – Hela (Cate Blachett), προτού αφανίσει ολοκληρωτικά το βασίλειο της Asgard. Ο σκηνοθέτης Taika Waititi είναι εμφανές ότι έχει σαν στόχο να δημιουργήσει μία πιο εναλλακτική και διαφορετική ταινία σε σύγκριση με τα προηγούμενα Thor, η οποία θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα “fun στοιχεία”, στο έξυπνο χιούμορ, αλλά και σε μία 70s retro αισθητική. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Thor είναι και πάλι ο Chris Hemsworth, ενώ τον Hulk – Bruce Banner (ο οποίος μάλιστα… “μιλάει”) δεν θα μπορούσε παρά να μην τον υποδυθεί ο Mark Ruffalo. To υπόλοιπο cast αποτελείται από τους Jeff Goldblum, Idris Elba, Karl Urban, Tom Hiddleston και Anthony Hopkins. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και… απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles