17.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Stranger Things: Νέο teaser trailer για την πολυαναμενόμενη 4η season!

    Η σειρά Stranger Things δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς συγκαταλέγεται εύκολα στο Top 5 των πιο πετυχημένων σειρών του Netflix… ever. Τα νοσταλγικά 80s vibes, η μουσική, το απίθανα λαμπερό cast, το ψυχροπολεμικό setting και δεν χρειάζονται και πολλά για να καταλάβουμε τους λόγους που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Εάν ανήκετε στους fans ήδη θα γνωρίζετε ότι η τρίτη season ολοκληρώθηκε το 2019 και μέχρι σήμερα το μόνο που γνωρίζαμε είναι ότι η επόμενη season βρισκόταν απλώς στο στάδιο της ανάπτυξης (με το ξέσπασμα της πανδημίας όπως ήταν λογικό να δημιουργεί τεράστιες καθυστερήσεις στα γυρίσματα). Τελικά, το θετικό είναι ότι η πολυαναμενόμενη 4η season… κοντεύει και όπως έγινε γνωστό στο Tudum event του Netflix πολύ σύντομα πρόκειται να επιστρέψουμε στον κόσμο του Upside Down, καθώς τα νέα επεισόδια θα προβληθούν μέσα στο 2022 (άγνωστο το πότε).

    Ήδη γνωρίζουμε (spoilers ahead) ότι ο Jim Hopper βρίσκεται έγκλειστος σε μια σοβιετική φυλακή, ύστερα από την τελική μάχη με τον Mind Flayer, με την υπόλοιπη παρέα να βρίσκεται διασκορπισμένη. Το νέο teaser που προβλήθηκε στο ειδικό event του Netflix δεν επικεντρώνεται αυτή τη φορά στον χαμένο Hopper, αλλά στα παιδιά που έχουν παραμείνει στο Hawkins. Ξεκινώντας με μια οικογένεια στα 50s και ένα στοιχειωμένο σπίτι, οι ήρωες μας φαίνονται να εισβάλλουν σε αυτό και (κατά την προσφιλή τους συνήθεια) να ξεκινούν την… εξερεύνηση ακολουθώντας τα βήματα των Ghost Busters! Κάτι τρομακτικό φαίνεται να κρύβεται μέσα στα δωμάτια του σπιτιού και σίγουρα η έπαυλη των creel κρύβει πολλά ένοχα και σκοτεινά μυστικά. Μπορεί το teaser να είναι σύντομο, όμως σίγουρα πριν να κλείσει η χρονιά το Netflix θα μας «ζεστάνει» ακόμη περισσότερο με ένα νέο full trailer της δημοφιλούς σειράς.

    https://youtu.be/hgsUzL75Yjk

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles