20.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Τα νέα Huawei FreeBuds 2 Pro θα φορτίζουν ασύρματα από τα Mate 20 και Mate 20 Pro!

    H Huawei είχε παρουσιάσει μαζί με τα P20 και P20 Pro τα δικά της “AirPods”, τα ασύρματα ακουστικά FreeBuds, ωστόσο η εταιρεία το τελευταίο διάστημα τα έχει εξελίξει και ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία βελτιωμένη έκδοση, τα FreeBuds 2 Pro. Το μέγεθός τους έχει συρρικνωθεί, με τη Huawei να έχει αντικαταστήσει τον προηγούμενο σχεδιασμό με έναν εντελώς νέο, που απομακρύνει τα rubber tips. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, τα νέα FreeBuds 2 Pro ενσωματώνουν υποστήριξη για το πρωτόκολλο ήχου Hi-Res Wireless Sudio, αλλά και βελτιωμένες δυνατότητες φωνητικής υποστήριξης μέσω Google Assistant.

    Huaweis-next-AirPods-rival-will-charge-wirelessly-on-top-of-the-Mate-20

    Τα νέα FreeBuds διαθέτουν φυσικά θήκη φόρτισης, στην οποία έχουν γίνει ωστόσο μερικές τροποποιήσεις. Η Huawei έχει ενσωματώσει ασύρματη φόρτιση, με τη νέα θήκη να είναι συμβατή με το πρότυπο Wireless Charging Qi. Επιπλέον -και αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον η θήκη μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί τοποθετώντας την στο πίσω μέρος του Mate 20 ή του Mate 20 Pro.

    Τα FreeBuds 2 Pro της Huawei θα τα γνωρίσουμε στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, μαζί με τα Μate 20 και Mate 20 Pro. Δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσει η αποστολή τους, αλλά η τιμολόγησή τους στην Ευρώπη αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 150 και 160 ευρώ.

    Huawei-Freebuds-2-Pro-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles