25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Ταινία Death Stranding ετοιμάζει η Kojima Productions

    Ακόμα ένα δημοφιλές game, το Death Stranding, θα πάρει το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη, αφού η Kojima Productions εργάζεται ήδη πάνω στο project σε συνεργασία με την Hammerstone Studios. Το παιχνίδι του 2019 προσφέρει έτσι κι αλλιώς μια κινηματογραφική εμπειρία με αρκετά δραματικά στοιχεία και θα μπορούσαμε εύκολα να το φανταστούμε να γίνεται ταινία.

    Σύμφωνα με το Variety, στην ταινία Death Stranding θα ενσωματωθούν αρκετά νέα στοιχεία και χαρακτήρες, με αποτέλεσμα οι fans να παρακολουθήσουν μια φρέσκια ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Το παιχνίδι τοποθετείται σε μια apocalyptic εκδοχή των ΗΠΑ, όπου αόρατα πλάσματα που ονομάζονται “Beached Things” εμφανίζονται και πυροδοτούν ένα εκρηκτικό σκηνικό. Το Death Stranding κέρδισε αρκετούς πόντους από τότε που η Kojima αποφάσισε να χρησιμοποιήσει γνωστούς ηθοποιούς για να υποδυθούν τους χαρακτήρες.

    Ο Norman Reedus ενσαρκώνει τον Sam Porter Bridges, τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού που ελέγχουν οι παίκτες. Επίσης εμφανίζονται οι Mads Mikkelsen και Léa Seydoux. Είναι ασαφές, βέβαια, αν κάποιος από τους ηθοποιούς θα εμφανιστεί και στην ταινία. Ο Hideo Kojima θα συμμετέχει στη θέση του παραγωγού, μαζί με τον συνιδρυτή της Hammerstone Alex Lebovici.

    Η είδηση έγινε γνωστή λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Kojima για το Death Stranding 2, στο πλαίσιο των “The Game Awards”. Το επερχόμενο sequel έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές με το πρώτο παιχνίδι, αφού ο Norman Reedus ενσαρκώνει το ρόλο του εκ νέου, η Léa Seydoux επιστρέφει και η Elle Fanning θα υποδυθεί ένα ρόλο που παραμένει μυστήριο.

    Διαβάστε επίσης: Έσκασε η βόμβα! Απολύθηκε ο Henry Cavill και δε θα φορέσει τη μπέρτα του Superman (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles