23.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Τέρμα το… γκάζι στο νέο trailer του Twisted Metal

    Περιτειχισμένες πόλεις, ένας κλόουν δολοφόνος και ένα χάος οχημάτων βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου trailer του Twisted Metal. Το video μας δίνει μια καλύτερη ματιά στην προσαρμογή του βιντεοπαιχνιδιού, η οποία θα κυκλοφορήσει στο Peacock αργότερα μέσα στο μήνα. Αυτό το νέο trailer κάνει ξεκάθαρη δουλειά όσον αφορά το στήσιμο της σειράς και τον… ασεβή αλλά αποκαλυπτικό τόνο της, σε σχέση με το video από το φετινό Summer Game Fest. Αυτό το κλιπ έδειξε το Sweet Tooth του Will Arnett να χτυπά ανελέητα το χαρακτήρα του Anthony Mackie The Milkman, ενώ τελικά τον ανάγκασε να τραγουδήσει το “Thong Song” στη μέση ενός εγκαταλελειμμένου καζίνο. Και ενώ αυτό είναι αναμφίβολα ένα συγκεκριμένο μέρος της σειράς, αυτό το νέο trailer εξηγεί κάπως καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω από τους ξυλοδαρμούς κλόουν.

    To Twisted Metal θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών το καθένα, και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Peacock στις 27 Ιουλίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    “Ανεμικές” επιδόσεις στο box office για το Indiana Jones and the Dial of Destiny

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles