20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    The Bear: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για τη 2η σεζόν

    Η σειρά The Bear του Hulu αποτέλεσε μια από τις εκπλήξεις της περσινής χρονιάς και είναι λογικό οι fans να θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη 2η σεζόν, που στη χώρα μας προβάλλεται στο Disney Plus. Ευτυχώς, τα νέα είναι ευχάριστα! Έχουμε επιτέλους ημερομηνία πρεμιέρας, που δεν είναι άλλη από την 22η Ιουνίου 2023.

    Το The Bear είναι μια σειρά που ακολουθεί τον Jeremy Allen White ως Carmy, έναν σεφ από τον κόσμο του fine dining που επιστρέφει στο σπίτι του στο Σικάγο για να βοηθήσει στη λειτουργία του σαντουιτσάδικου της οικογένειάς του μετά από έναν απρόβλεπτο θάνατο. Η 2η σεζόν θα συνεχιστεί με τους Carmy, Sydney (Ayo Edebiri) και Richie (Ebon Moss-Bachrach) να εργάζονται για να μετατρέψουν το εστιατόριο σε κάτι νέο. Το πλήρωμα πρέπει να παλέψει με τα δικά του προσωπικά ζητήματα, καθώς αντιμετωπίζει όλα τα εμπόδια που προέρχονται από το άνοιγμα ενός νέου εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένης της «τρελής γραφειοκρατίας των αδειών και των εργολάβων» και της «δημιουργικής αγωνίας του σχεδιασμού μενού».

    Δείτε το teaser στη συνέχεια:

    Διαβάστε επίσης:

    Stranger Things: Στον “πάγο” η 5η σεζόν λόγω απεργίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles