18.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    The Game Awards 2021: Με “άρωμα” από Sonic το φετινό event

    Στα φετινά βραβεία «The Game Awards 2021», εκτός από τις διακρίσεις, αναμένονται και αποκαλύψεις σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες που έχουν προγραμματιστεί. Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο του event, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο επίσημο trailer για την ταινία Sonic the Hedgehog 2 που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2022. Παράλληλα, θα ρίξουμε και μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο Sonic game.
    Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή μέσα από το Twitter, καθώς η Tika Sumpter παρουσίασε τη σχετική αφίσα που αποκαλύπτει τον Tails να πιλοτάρει ένα αεροπλάνο και τον Sonic να βρίσκεται ακριβώς από πάνω του, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τον Dr. Robotnik, που υποδύεται ο Jim Carey. Τα Game Awards 2021 θα πραγματοποιηθούν σήμερα, 9 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθούν ζωντανά από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες.

    Διαβάστε επίσης: Ο Keanu Reeves και η Carrie-Anne Moss στα Game Awards 2021 – Στις 9 Δεκεμβρίου η απονομή (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles