17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    «The Little Mermaid»: Νέο trailer για το πολυαναμενόμενο remake της Disney

    Η Disney κυκλοφόρησε επίσημα το trailer και μια νέα αφίσα για το επερχόμενο live-action remake της Μικρής Γοργόνας. Στη νέα εικόνα εμφανίζεται η Χάλι Μπέιλι ως Άριελ, η Μελίσα ΜακΚάρθι ως η γνωστή μάγισσα Ούρσουλα και ο Χαβιέ Μπαρδέμ ως ο πατέρας της Άριελ, ο Βασιλιάς Τρίτωνας. Ο Jonah Hauer-King, ο οποίος υποδύεται τον πρίγκιπα Έρικ, διακρίνεται στο βάθος της εικόνας, η οποία αποκαλύπτει τον κοραλλιογενή ύφαλο, που είναι γεμάτος με ψάρια και φυτά. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου.

    Το ολοκαίνουργιο trailer της ταινίας κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος στην 95η τελετή των βραβείων Όσκαρ. Στο video, η επιθυμία της Άριελ να ανήκει στον ανθρώπινο κόσμο εκφράζεται μέσα από το κλασικό τραγούδι της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Part of Your World». Ενώ το πρώτο teaser επικεντρώθηκε στο μυστήριο γύρω από τις υποθαλάσσιες σπηλιές όπου ζει η γοργόνα, το πρόσφατο trailer εστιάζει στην απεικόνιση του βασιλιά Τρίτωνα από τον Μπαρδέμ.

    Η πλοκή της επερχόμενης ταινίας θα παρακολουθεί στενά την ιστορία που ειπώθηκε το 1989. Η πριγκίπισσα Άριελ έχει μια αποφασιστική περιέργεια για τον κόσμο έξω από το νερό, αλλά ο πατέρας της της απαγορεύει να τον εξερευνήσει λόγω του κινδύνου που αντιπροσωπεύουν οι άνθρωποι για τις γοργόνες. Αφού ερωτεύεται έναν νεαρό πρίγκιπα που σώζει από ένα ναυάγιο, η Άριελ κάνει μια σκοτεινή συμφωνία με τη θαλάσσια μάγισσα, την Ούρσουλα, που θα της επέτρεπε να έχει ένα ζευγάρι ανθρώπινα πόδια για τρεις ημέρες. Αν ο Έρικ δεν έδινε στην Άριελ ένα αληθινό φιλί αγάπης πριν λήξει ο καθορισμένος χρόνος για τη συμφωνία, θα έχανε τα ανθρώπινα πόδια της και θα ανήκε στην Ούρσουλα για το υπόλοιπο της ζωής της.

    Διαβάστε επίσης:

    Shazam! Η Οργή Των Θεών: Από τις 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles