17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    “Θύμα” απεργίας το Cobra Kai – “Πάγωσε” η παραγωγή της 6ης σεζόν

    Η απεργία των σεναριογράφων στο Hollywood έχει επίσημα ξεκινήσει μετά από μια περίοδο “άκαρπων” διαπραγματεύσεων. Δυστυχώς, η κατάσταση θα επηρεάσει αρκετές από τις αγαπημένες σειρές που αναμένει το κοινό το προσεχές διάστημα, όπως είναι η 6η σεζόν του Cobra Kai. H ομάδα της δημοφιλούς σειράς του Netflix ανακοίνωσε ότι ενώνει δυνάμεις με τους λοιπούς συναδέλφους που απεργούν και δε διατίθεται να γράψει ούτε μια λέξη παραπάνω, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα και να επιτευχθεί συμφωνία.

    Η παύση στις δραστηριότητες ανακοινώθηκε από τον showrunner Jon Hurwitz, ο οποίος βρίσκεται στο show από την εποχή που έκανε ντεμπούτο στο YouTube, δηλαδή πριν προστεθεί στη βιβλιοθήκη του Netflix. Ο Hurwitz ενημέρωσε μέσω Twitter τους αναγνώστες και τους θαυμαστές της σειράς ότι η παραγωγή της 6ης σεζόν έχει σταματήσει επίσημα και ότι στο εξής κανένας συγγραφέας δεν θα είναι παρών στο σετ του Cobra Kai. Παράλληλα, μοιράστηκε μια φωτογραφία που υπογραμμίζει την ομαδική προσπάθεια που απαιτείται για να δημιουργηθεί μια σειρά τόσο συνεπής όσο το Cobra Kai. Σημειώνεται ότι η σεζόν 6 διαθέτει 14 σεναριογράφους.

    Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Hurwitz δήλωσε πλήρη υποστήριξη για τους συναδέλφους του, αναφέροντας:

    «Μισούμε να απεργούμε, αλλά αν πρέπει, χτυπάμε σκληρά. Μολύβια κάτω στο δωμάτιο συγγραφέων του Cobra Kai. Δεν υπάρχουν σεναριογράφοι στα γυρίσματα. Αυτές δεν είναι διασκεδαστικές στιγμές, αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητες. Τη στιγμή που θα υπάρξει μια δίκαιη συμφωνία, θα επιστρέψουμε. Εν τω μεταξύ, στέλνουμε δύναμη και υποστήριξη στην επιτροπή διαπραγμάτευσης”.

    Διαβάστε επίσης: Netflix: Αποκαλύφθηκε το “Monster” που διαδέχεται το Jeffrey Dahmer στη 2η σεζόν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles