19.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Το demo video της Google όπου ο Assistant κλείνει ραντεβού σε κομμωτήριο σαν κανονικός άνθρωπος αμφισβητείται

    Το demo video της Google στο I/O 2018 σχετικά με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Google Assistant, μέσω της τεχνολογίας Duplex, εντυπωσίασε στο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας και συζητήθηκε πολύ. Σ’ αυτό βλέπουμε τον ψηφιακό βοηθό της Google να κλείνει ραντεβού σε ένα κομμωτήριο και να επικοινωνεί με ένα μικρό εστιατόριο, πραγματοποιώντας διάλογο με τον άνθρωπο που σηκώνει το τηλέφωνο με ανατριχιαστικά φυσικό τρόπο σαν να επρόκειτο για έναν κανονικό άνθρωπο.  Φαίνεται όμως ότι κάποιοι αμφισβητούν ότι το video είναι αληθινό.

    google

    Η ιστοσελίδα Axios πραγματοποίησε ρεπορτάζ πάνω στο θέμα, σημειώνοντας ότι έχει τις αμφιβολίες της για το αν τα τηλεφωνήματα ήταν πραγματικά ή στημένα. Κι αυτό γιατί κανένας από τους υπαλλήλους, σηκώνοντας τη γραμμή, δεν αναφέρει το όνομα της επιχείρησης, παρά μόνο ένα “Γεια σας, πώς μπορώ να βοηθήσω”.

    Από το Axios κάλεσαν αρκετές επιχειρήσεις, ανάμεσά τους και αρκετές στην περιοχή που βρίσκεται η Google στο Mountain View και σε όλες οι υπάλληλοι ανέφεραν την επωνυμία τους. Επιπλέον, σημειώνεται ότι στα τηλεφωνήματα δεν ακούγεται φασαρία από το εσωτερικό της επιχείρησης, κάτι …ύποπτο, ενώ, επιπλέον, δε ζητήθηκαν αναλυτικά στοιχεία ή τηλέφωνα εκείνων που θέλουν να κλείσουν το ραντεβού. Τι λέτε να έχει συμβεί τελικά;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles