16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    To Galaxy S21 πουλάει σαν τρελό στη Ν. Κορέα, σπάζοντας το φράγμα του 1 εκατ. units!

    Στην πρόσφατη παρουσίαση της Samsung που πραγματοποιήθηκε για τα ελληνικά media είχαμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουμε μια καλή γεύση από τις πωλήσεις της νέας ναυαρχίδας Galaxy S21, η οποία τα πηγαίνει περίφημα σε Ελλάδα και Κύπρο. Όμως το S21 τα πηγαίνει εξαιρετικά και στην «πατρίδα» του κολοσσού της τεχνολογίας, καθώς η ναυαρχίδα της κορεατική εταιρείας πρόσφατα έσπασε το φράγμα του 1 εκατομμύριου τηλεφώνων στη νευραλγική αγορά της Ν. Κορέας.

    Μάλιστα, σε σύγκριση με το «περσινό» S20, οι δύο συσκευές είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα, καθώς ο αριθμός 1 εκατομμύριο έσπασε σε λιγότερο από δύο μήνες, ενώ το S20 για να φτάσει εκεί χρειάστηκε περισσότερους από τρεις μήνες. Όσον αφορά το μοντέλο που κέρδισε τις καρδιές του κορεατικού κοινού, οι Κορεάτες users προτίμησαν κατά 52% την βασική “core” έκδοση της συσκευής, ενώ το ακολούθησαν με 27% το Ultra και με 21% το S21 Plus. Η συσκευή βέβαια που στην «πατρίδα» της Samsung έχει γράψει «ιστορία» σε επίπεδο πωλήσεων, δεν είναι άλλη από το S10, για αυτό και το S21 έχει ακόμη μπόλικο δρόμο μπροστά του μέχρι να «ματσάρει» το χρυσό δεκάρι. Όμως όπως και να το κάνουμε, μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles