19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το ισχυρό ZTE Blade 20 Pro 5G κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες με Snapdragon 765G chipset

    Η ZTE συμμετείχε στο China Mobile Global Partner Conference, όπου παρουσίασε μερικές από τις τελευταίες τεχνολογίες της. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση που είδαμε εκεί είναι ένα νέο δυνατό smartphone, το ZTE Blade 20 Pro 5G, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε δέκα ημέρες, στις 30 Νοεμβρίου και φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε από το όνομά του, θα εκμεταλλεύεται τις ταχύτητες των επερχόμενων δικτύων 5ης γενιάς.

    Μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει έως τώρα τα πλήρη specs της συσκευής, ωστόσο διαθέτει το Snapdragon 765G chipset, καθώς και οθόνη OLED με καμπύλες πλευρές. Η selfie κάμερα της, που είναι “κρυμμένη” πίσω από το waterdrop notch διαθέτει αισθητήρα 20MP, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε τετραπλό setup που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κύρια κάμερα 64MP και ultrawide unit.

    Η ZTE θα λανσάρει το Blade 20 Pro 5G σε δύο παραλλαγές, με 6GB και 8GB RAM. Σημειώνει μάλιστα πως η συσκευή θα υποστηρίζει dual-network acceleration για να κάνει απροβλημάτιστα switch μεταξύ 5G και Wi-Fi.

    Όσο για τις πληροφορίες για την τιμολόγησή του, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, λέγεται ότι θα κοστίζει περίπου 230 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles