20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το ManageEngine ITCON Cyprus 2023 έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό

    Έχοντας καθιερωθεί ανάμεσα στα κορυφαία τεχνολογικά events παγκοσμίως, το ManageEngine ITCON, επιστρέφει στην Κύπρο και το 2023, με φυσική παρουσία, πλούσια θεματολογία και σε αναβαθμισμένα venues.

    Το διεθνούς φήμης συνέδριο Πληροφορικής που διοργανώνεται στη χώρα μας με τη συνεργασία της Channel IT Ltd., αποκλειστικού διανομέα των προϊόντων της ManageEngine στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Μάλτα, θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία (Lemon Park) στις 26 Σεπτεμβρίου και στην Λεμεσό (Columbia Plaza) στις 28 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος για τους σύνεδρους θα είναι δωρεάν.

    Μέσα από έξι θεματικές ενότητες, οι product experts της ManageEngine και οι μηχανικοί της Channel IT Ltd., θα αναλύσουν μεθόδους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών ασφάλειας, για την προστασία δικτύων, κρίσιμων υποδομών κι ευαίσθητων εταιρικών πληροφοριών, αλλά και τρόπους για τη βελτιστοποίηση εργασιών ρουτίνας, για την απομακρυσμένη διαχείριση τερματικών και πολλά ακόμη μείζονα θέματα που απασχολούν τα σύγχρονα τμήματα Πληροφορικής κάθε εταιρείας και οργανισμού Συγκεκριμένα, οι θεματικές ενότητες είναι:

    – Service Desk: Δημιουργία, διαχείριση και αυτοματοποίηση Help Desk.

    – Active Directory: Αυτοματοποίηση εργασιών ρουτίνας Active Directory και Microsoft 365 και συμμόρφωση με διεθνή πρότυπα όπως ISO 9001, 270001 GDPR και άλλα.

    – UEMS: Αυτοματοποίηση διαδικασιών διαχείρισης και ασφάλειας τερματικών συσκευών (endpoints).

    – IT Operations: Διαχείριση και παρακολούθηση δικτύων, servers και εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο.

    – IT Security: Ενίσχυση της ασφάλειας και προστασία ευαίσθητων εταιρικών δεδομένων.

    – Identity Accsess Management | Privileged Access Management: Διαχείριση και ασφάλεια ταυτοτήτων και πρόσβασης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Zero Trust, για τη διασφάλιση συμμόρφωσης με κανονιστικά πρότυπα.

    Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο ITCON Cyprus 2023, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις του κλάδου, να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης και ασφάλειας υποδομών και συστημάτων Πληροφορικής, που εφαρμόζονται με επιτυχία σε εταιρείες και οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αλλά και να γνωρίσουν το ανταγωνιστικό και διαρκώς διευρυνόμενο portfolio λύσεων της ManageEngine.

    Εξάλλου, υψηλόβαθμα στελέχη Πληροφορικής από εταιρείες που εμπιστεύονται τις λύσεις της ManageEngine, θα παρουσιάσουν την εμπειρία χρήσης των προϊόντων και το πώς αυτά βελτιώνουν τις καθημερινές λειτουργίες των τμημάτων τους, συμβάλλοντας στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών, στον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

    Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του ITCON Cyprus 2023, τα προφίλ των εισηγητών, αλλά και για να εγγραφείτε δωρεάν στο event της Λευκωσίας ή της Λεμεσού, μπείτε εδώ.

    # # #

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο ITCON Cyprus 2023, επικοινωνήστε στο [email protected]. Για να λαμβάνετε τις πλέον πρόσφατες ενημερώσεις, ακολουθείστε την Channel IT σε LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram και YouTube.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles