23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι Star Κεντρικής Ελλάδας διαθέσιμο στην ΕΟΝ

    Με ένα ακόμη κανάλι εμπλουτίζεται η ΕΟΝ, η πλατφόρμα της Nova! Aπό τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στην EON (θέση 730 και με δυνατότητα 7 days catch-up) τo Star Κεντρικής Ελλάδας. Πρόκειται για έναν ειδησεογραφικό τηλεοπτικό σταθμό, με το σύνολο του προγράμματός του να διαμορφώνεται -σχεδόν εξ ολοκλήρου- από δικές του εσωτερικές παραγωγές, δίνοντας έμφαση στην τοπική ενημέρωση, για θέματα που αφορούν την Στερεά Ελλάδα, αλλά καλύπτοντας παράλληλα όλα τα σημαντικά τεκταινόμενα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

    Το 24ωρο πρόγραµµά του Star Κεντρικής Ελλάδας περιλαµβάνει, ζωντανά δελτία ειδήσεων, ενηµερωτικές και ψυχαγωγικές εκποµπές, επιλεγµένες Ελληνικές και ξένες κινηµατογραφικές ταινίες, ελληνικές σειρές, επιστηµονικά ντοκιµαντέρ και παιδικά προγράµµατα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles