22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το Netflix έχει στα σκαριά νέα animated σειρά Tomb Raider!

    Το Netflix επεκτείνεται διαρκώς και αυτό είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που ανήκει στην κορυφαίες πλατφόρμες προβολής περιεχομένου. Οι υπεύθυνοι του Netflix εκτός από τις live-action παραγωγές, δίνουν μεγάλη βαρύτητα και στον χώρο του animation και του ιαπωνικού anime, με ορισμένες σειρές όπως είναι για παράδειγμα το Castlevania και το War for Cybertron να τραβούν το ενδιαφέρον των fans του είδους. Μετά τον Alucard και τους Transformers και πλήθος άλλων ηρώων, τώρα έφτασε η σειρά και της Lara Croft να «φιλοξενηθεί» στη γνωστή πλατφόρμα.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Netflix, η animated σειρά Tomb Raider αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή από την dj2 Entertainment, χωρίς ωστόσο να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση ή με την ηθοποιό που θα πραγματοποιήσει το voice-over της εμβληματικής video game περσόνας. Φυσικά, το σύμπαν του Tomb Raider βρίθει από ιδέες και είμαστε βέβαιοι ότι οι δημιουργοί της εν λόγω σειράς δεν θα δυσκολευτούν καθόλου στο να βρουν πηγή έμπνευσης για το σενάριο. Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι ότι θα μας πάρει αρκετό καιρό μέχρι να δούμε τη συγκεκριμένη σειρά να κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles