19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το Νοέμβριο του 2023 το prequel του Hunger Games

    Αρκετά είναι πλέον τα δημοφιλή κινηματογραφικά francise που επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την περιπέτεια που καθιέρωσε την Jennifer Lawrence σε πρωτοκλασάτο όνομα του Hollywood, φυσικά το Hunger Games. Όπως έγινε γνωστό στο CinemaCon, σύντομα θα δούμε το prequel της ταινίας. Η «Lionsgate» ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του Hunger Games: «The Ballad of Songbirds and Snakes» θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2023.

    Η εταιρεία επιβεβαίωσε ακόμη ότι η ταινία θα είναι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Francis Lawrence και ο βραβευμένος με Όσκαρ Michael Arndt με τον Michael Lesslie θα διασκευάσουν το σενάριο. Ο ήρωας της ταινίας στη σειρά των αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι ο 18χρονος Κοριολάνο Σνόου. Είναι όμορφος και γοητευτικός, και παρόλο που η οικογένεια του Σνόου έχει περάσει δύσκολες στιγμές, βλέπει μια αλλαγή στην τύχη του όταν επιλέγεται να γίνει μέντορας της Λούσι Γκρέι Μπερντ.

    Η επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας θα βασίζεται στο μυθιστόρημα «Catching Fire» της Σούζαν Κόλινς, που κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου 2020.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Έφτασε η ώρα για το επόμενο κεφάλαιο του Doctor Strange (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles