18.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το θρυλικό χορευτή Φρεντ Αστέρ θα υποδυθεί ο Τομ Χόλαντ

    Σε “κόντρα” ρόλο αναμένεται να δούμε προσεχώς τον γνωστό πρωταγωνιστή του «Spider-Man: No Way Home» Τομ Χόλαντ. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα αφήσει στην άκρη τις υπερφυσικές δυνάμεις και θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό χορευτή Φρεντ Αστέρ.

    Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μορφές στο χώρο, αφού ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός χορευτής, χορογράφος, τραγουδιστής και ηθοποιός έμεινε καλλιτεχνικά ενεργός για εβδομήντα έξι ολόκληρα χρόνια. Πραγματοποίησε τριάντα μία μουσικές ταινίες, ενώ ξεχώρισε η συνεργασία του με την Τζίντζερ Ρότζερς, με την οποία συμπρωταγωνίστησε σε δέκα ταινίες.

    Θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους χορευτές του εικοστού αιώνα και έχει γενικότερα αναγνωριστεί ως ο χορευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών μιούζικαλ.

    Ο Τομ Χόλαντ επιβεβαίωσε την είδηση για τον επερχόμενο του ρόλο, δηλώνοντας: «Το σενάριο ήρθε πριν από μια εβδομάδα, δεν το έχω διαβάσει ακόμα, δεν μου το έδωσαν. Ξέρω ότι η (παραγωγός ταινιών) Έιμι Πασκάλ έχει το σενάριο» ανέφερε.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τομ Χόλαντ πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ Billy Elliot στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου από το 2008 έως το 2010, οπότε δεν είναι η πρώτη φορά που θα πειραματιστεί με ένα ρόλο που συνδέεται με το χορό.

    Διαβάστε επίσης: Πως θα ήταν ο Spider-Man αν τον είχε σκηνοθετήσει ο James Cameron (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles