20.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Video από τo σετ του Dunkirk δείχνει τις διαστάσεις του πολεμικού έπους του Christopher Nolan

    Όταν ο Christopher Nolan αποφασίσει να κάνει κάτι μεγαλειώδες ξέρεις καλά πως δεν πρόκειται να αρκεστεί σε μισά πράγματα. Θα πάει “all the way” ακόμα κι αν σημαίνει πως πρέπει να φέρει αμέτρητους κομπάρσους σε μία παραλία. Ένα video από τα γυρίσματα του Dunkirk δείχνει τι διαστάσεις θα έχει το φιλμ, αυτό που θα ξετυλίξει την ιστορία του “Operation Dynamo”, την τεράστια επιχείρηση απομάκρυνσης 340.000 περίπου στρατιωτών των Συμμάχων από το λιμάνι και τις ακτές του Dunkirk της Γαλλίας και πραγματοποιήθηκε μεταξύ 26 Μαΐου και 4 Ιουνίου του 1940.

    christopher-nolan-680x400-640x376

    Ο σκηνοθέτης της τριλογίας του Batman, του Inception και του Interstellar, βουτάει αυτή τη φορά στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με το εντυπωσιακό καστ να το αποτελούν οι Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy και Harry Styles, αλλά οι ατελείωτοι κομπάρσοι που όπως μπορεί να δει κανείς στο video έχουν γεμίσει την παραλία όπου γίνονται τα γυρίσματα. Επίσης μπορεί να δει πως γυρίζονται τα πλάνα από τα μαχητικά αεροπλάνα της εποχής, με τις κάμερες να βρίσκονται μία ανάσα απ’ αυτά, στερεωμένες σε ελικόπτερα που πετάνε δίπλα τους.
    Ο Nolan που είχε δηλώσει πως έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί τις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες (IMAX 65mm) που έπαιξαν το  The Hateful Eight του Quentin Tarantino και να δοκιμάσει σε ανάλογο format, κάνει ήδη πράξη την επιθυμία του, κάτι που σίγουρα θα αναδείξει την επική πολεμική ατμόσφαιρα του φιλμ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles