18.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το launch trailer του Evolve είναι… «όλα τα λεφτά»!

    Το Evolve συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο υποσχόμενα games της φετινής χρονιάς, καθώς το development studio: Turtle Rock Studios έχει πραγματικά δημιουργήσει μία AAA gaming εμπειρία που διακρίνεται για την ξέφρενη δράση και το βαθύ gameplay που προσφέρει στους gamers.

    Evolve

    Οι δημιουργοί του Evolve, το περιγράφουν ως ένα 4v1 shooter, το οποίο όμως προωθεί σε μεγάλο βαθμό την ιδέα του tactical και στρατηγικού παιχνιδιού. Η Turtle Rock που έχει συνδέσει το όνομα της με τη θρυλική σειρά Left 4 Dead, δημιουργεί ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που βάζει τους gamers να επιλέξουν εάν θα είναι με την πλευρά 4 κυνηγών ή ενός αιμοβόρου εξωγήινου τέρατος. To co-op game που φιλοδοξεί να μεταδώσει μία διαφορετική εμπειρία στους gamers παίζεται τόσο online όσο και σε offline solo mode. Στο Evolve συμμετέχουν τρία playable monsters, 12 διαφορετικοί playable hunters (που αποτελούνται από 4 διαφορετικές κλάσεις: Assault, Medic, Trapper και Support), ενώ επιπλέον οι gamers πρόκειται να συναντήσουν τέσσερα game modes και 16 χάρτες. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, όλα τα λεφτά θα είναι το Evacuation mode, το οποίο θα δημιουργεί μία dynamic εμπειρία παιχνιδιού, θυμίζοντας ένα είδος campaign. Οι gamers αφού πρώτα επιλέξουν την πλευρά τους (Monster ή Hunters) στη συνέχεια θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μία σειρά από 5 διαδοχικά matches, όπου το αποτέλεσμα της κάθε σύγκρουσης θα επηρεάζει τη συνολική έκβαση του «πολέμου».

    Το Evolve κυκλοφορεί ήδη σε Xbox One, PlayStation 4 και PC και μία καλή γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε από το (jaw-dropping) trailer που ακολουθεί…

    http://youtu.be/wuLpvyrzi7c

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles