23.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    www.you.gr: Νέο on-line ελληνικό κατάστημα προϊόντων τεχνολογίας ανοίγει τις «διαδικτυακές του πόρτες» στους Κύπριους καταναλωτές

    you_logo

    Άλλο ένα νέο on-line ελληνικό κατάστημα προϊόντων τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης άνοιξε πρόσφατα τις «διαδικτυακές του πόρτες» στους κύπριους καταναλωτές. Πρόκειται για το www.you.gr του Ομίλου Quest, που διευρύνοντας τη δραστηριότητά του, στοχεύει πλέον και στην Κυπριακή αγορά. Έτσι, οι πελάτες από Κύπρο, θα μπορούν πλέον να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά  ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, τελευταίας κυκλοφορίας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, όπως Smartphones και μικροσυσκευές για το σπίτι και την προσωπική φροντίδα.

    Σημειώνεται ότι ως σημεία παραλαβής στην Κύπρο των προϊόντων που αγοράζονται μέσω του you.gr  ορίσθηκαν τα καταστήματα της ACS, ενώ οι αποστολές θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, με ανταγωνιστικό κόστος μεταφοράς, βάσει όγκου και βάρους της αποστολής. Παρέχονται επίσης εναλλακτικοί τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Paypal ή κατάθεση σε Κυπριακό λογαριασμό.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις της Κύπρου που είναι εγγεγραμμένες στο σύστημα Vies της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  θα μπορούν online να δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους και να προβαίνουν σε αγορές σύμφωνα με τις οδηγίες περί Ενδοκοινοτικών Συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles