20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    ZTE V870. Mid-ranger 5,5 ιντσών με Snapdragon 435 και… τσιμπημένη τιμή

    Μία νέα πρόταση που ανακοίνωσαν μόλις οι Κινέζοι, το ZTE V870, αποδεικνύει δύο πράγματα: Πόσο έχουν ανέβει οι τιμές και στην αγορά της Κίνας και πόσο διαφορετικά specs μπορεί να βρει κανείς σε συσκευές ίδιας τιμολογιακής κατηγορίας.

    ZTE V870

    Το ZTE V870 διαθέτει οθόνη 5,5″ με IPS panel και ανάλυση fullHD ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 435, μαζί με 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται μέσω microSD. Στο πίσω μέρος του βρίσκεται μια κάμερα με αισθητήρα 16MP και η selfie camera έχει αισθητήρα 8MP, με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κύρια κάμερα. Όσο για την μπαταρία του, έχει χωρητικότητα 3.000mAh και στα “συν” της συσκευής είναι τα δύο μεγάλα ηχεία της.

    Η τιμή του ZTE V870 θα είναι περί τα $400 στην Κίνα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles