20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    ΜΤΝ: Υποστηρίζει τo Open Coffee Cyprus

    Η ΜΤΝ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, είναι ο επίσημος χορηγός του Open Coffee Cyprus που γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Το Open Coffee είναι ανεπίσημες, ανοικτές συναντήσεις που γίνονται σε περισσότερες από 130 πόλεις του κόσμου. Σήμερα στην κοινότητα προστίθεται και η Κύπρος. Η συνάντηση του Open Coffee δικτυώνει πρόσωπα με κοινά ενδιαφέροντα, εμπνέει τους ανθρώπους με νέες προτάσεις, καλλιεργεί την καινοτομία και το επιχειρείν, διαδίδει τις νέες τεχνολογίες.

    Το πρώτο Open Coffee Cyprus, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 22 Μαΐου στην ΟΚΤΑΝΑ-Κήπος. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν  bloggers, developers, δημοσιογράφοι, marketers, επαγγελματίες της επικοινωνίας, “nerds”, και νέοι επιχειρηματίες.

    Με την υποστήριξη του Open Coffee Cyprus, η ΜΤΝ στέκεται δίπλα στην αναπτυσσόμενη, δυναμική ομάδα κυρίως νέων ανθρώπων του νησιού με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοδοξίες στους τομείς του internet, του mobility, των social media, των νέων τεχνολογιών, και της νέας επιχειρηματικότητας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles