22.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Αιγύπτιοι crackers χτύπησαν το thiteia.org

    Είναι λίγο creepy να βλέπεις την φωτογραφία του Bin Laden να σε καλωσορίζει στο thiteia.org, το forum για όσους υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό. Αιγυπτιακός πυρήνας λοιπόν έχει εγκαταστήσει μία αρχική σελίδα με τα απαραίτητα credits.

    Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τον Ελληνικό Στρατό και την θητεία στην Ελλάδα, εδώ και τουλάχιστον 20 ώρες είναι μη προσβάσιμα και ο αιγυπτιακός πυρήνας εμφανίζεται να συστήνεται ως ο Sahawri hacker δηλαδή hackers από την Δυτική Σαχάρα ή μέρος της Μαυριτανίας, που δεν είναι τόσο… Αιγυπτιακές.

    Η χακαρισμένη σελίδα πάντως συνοδεύεται από Eminem… Από πρόχειρη Google μετάφραση που κάναμε στο αραβικό κείμενο,  υπάρχει επίκληση στον Θεό και η οδηγία του να κάνουν οι πιστοί οτιδήποτε προκειμένου να απειληθεί ο εχθρός του Αλλάχ, δήλωση πίστης στον Οσάμα και ένα δριμύ κατηγορώ προς την Δύση. Είναι αλήθεια πως Eminem και Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν μας ταιριάζουν πολύ.

    Δεν ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από το hacking στο thiteia.org. Ανησυχούμε απλά, αν αυτό σημαίνει πως επισήμως, ανήκουμε στη Δύση…

    θενξ  John :)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles