22 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Δύο τυχεροί συνδρομητές της Cytavision φεύγουν για τους τελικούς UEFA Champions & UEFA Europa League

    Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της Cytavision για τους ποδοσφαιρόφιλους συνδρομητές της. Οι 2 τυχεροί που κέρδισαν τα μοναδικά ταξίδια για τους τελικούς των UEFA Champions League και UEFA Europa League στη Λισσαβόνα και στο Τορίνο αντίστοιχα, είναι η κα Έλενα Λοΐζου από τη Λάρνακα και ο κ Μιχαλάκης Κυριάκου από τη Λευκωσία.

    DSC_8298

    Ο διαγωνισμός, όπως είναι γνωστό, πραγματοποιήθηκε μέσω της σελίδας της Cyta στο Facebook, από τις 16 Απριλίου μέχρι τις 5 Μαΐου και σε αυτόν συμμετείχαν 1.600 συνδρομητές της Cytavision. Οι νικητές αναδείχθηκαν με βάση την ορθότητα και την ταχύτητα που απάντησαν οι διαγωνιζόμενοι στις ερωτήσεις διαγωνισμού.

    Σημειώνεται ότι η Cytavision καλύπτει όλα τα έξοδα των δυο νικητών, τα οποία περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων για δύο βράδια, τα εισιτήρια για τους τελικούς και τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο και το γήπεδο στο εξωτερικό, για τους τυχερούς και τους δυο συνοδούς τους.

    Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta, ενθουσιασμένοι οι δυο νικητές παρέλαβαν τα δώρα τους, ευχαριστώντας τη Cytavision που τους προσφέρει την ευκαιρία να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles