18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Jaybird SB2 SW-300: Δώρο για τα αυτιά σας

    Αν είστε οπαδός του πάλαι ποτέ μασκοφορεμένου εκδικητή Darkwing Duck και του αειθαλούς μότο του, «ας ζήσουμε επικίνδυνα», τότε τα SB2 αποτελούν τα ιδανικά ακουστικά για εσάς που βρίσκετε ανιαρό οτιδήποτε δεν κινείται με ταχύτητα δεδομένων σε οπτική ίνα. Το Bluetooth psysique τους θα σας δώσει την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων, ενώ η ενσωματωμένη τεχνολογία apt-X εγγυάται ήχο βαθύ, καθαρό και πλούσιο, μα τις χίλιες βουβουζέλες. Κυκλοφορούν σε εννέα διαφορετικά χρώματα, μεταξύ των οποίων τα Limonade Green, Sonic Blue, Orange Crush και το αγαπημένο μας all time classic Snow White (οι 7 νάνοι δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία). Τα 79 ευρώ που φεύγουν από το λογαριασμό σας, φέρνουν το πιο απολαυστικά ένοχο χαμόγελο που είχατε ποτέ. 

    Τι ακούν τα αυτιά μου
    Η ακουστική στο μέγαρο δεν πιάνει μια. Είναι γιατί σταματήσατε μόλις να ακούτε μουσική από τα ακουστικά της Jaybird. Κάποιος είπε ότι με το Bluetooth χάνεις σε ποιότητα ήχου. Παρακαλούμε να κρεμαστεί πάραυτα.

    Σχεδιασμός για όσκαρ
    Δεν είναι ένα, δεν είναι δυο, δεν είναι τρία, είναι εννιά. Ο λόγος για τα διαθέσιμα χρώματα των ακουστικών της Jaybird. Μουσταρδί είπατε; Μάλιστα, περάστε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles