22.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Ενημερωθείτε δωρεάν με SMS για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος μέσω της Cytamobile-Vodafone

    Η Cyta πληροφορεί τους πελάτες της ότι από την Τετάρτη 27 Ιουλίου μπορούν να ενημερώνονται με δωρεάν μήνυμα SMS για τις ώρες διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

    Η δυνατότητα αυτή είναι το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας της Cyta και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) για έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.  Η ανταπόκριση της Cyta στο αίτημα της ΑΗΚ ήταν άμεση και η σχετική υπηρεσία τέθηκε σε λειτουργία μέσα σε μερικές ώρες.

    Η αποστολή των SMS προσφέρεται δωρεάν από τη Cytamobile-Vodafone, τόσο προς τους πελάτες της, όσο και προς την ΑΗΚ και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι πελάτες για να ενημερώνονται για τις ώρες που θα υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο υποστατικό τους είναι:

    • Να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της ΑΗΚ (www.eac.com.cy) ή της Cytamobile-Vodafone (www.cytamobile-vodafone.com) ή από καταχωρήσεις στον Τύπο σε ποια από τις 22 ομάδες, στις οποίες έχει χωρίσει η ΑΗΚ τους πελάτες της, υπάγεται το υποστατικό τους.
    • Να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία ενημέρωσης, στέλλοντας, δωρεάν, μήνυμα  SMS στο 8011 με το λεκτικό  ON EAC X, όπου Χ είναι ο  αριθμός της ομάδας στην οποία ανήκει το υποστατικό τους, σύμφωνα με το διαχωρισμό που έχει κάνει η ΑΗΚ. Για παράδειγμα αν το υποστατικό τους έχει καταχωρηθεί στη ζώνη 20, θα πρέπει να στείλουν SMS στο 8011 και να γράψουν ON EAC 20.

    Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να διακόψει την υπηρεσία, θα πρέπει να στείλει SMS στο 8011 με το λεκτικό OFF EAC X.

    Η Cyta προτρέπει όλους τους πελάτες της  να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα,  για τη δική τους ευκολία και, παράλληλα, ακολουθώντας σωστό προγραμματισμό στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, να συμβάλουν στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος.

    Από τη δική της πλευρά, η Cyta έχει θέσει σε λειτουργία γεννήτριες, οι οποίες καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών λειτουργίας του δικτύου της και των κτιριακών της εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφόρτισης του δικτύου της ΑΗΚ. Παράλληλα, έχει προχωρήσει στην παραγγελία επιπρόσθετων γεννητριών, έτσι ώστε να αντιμετωπισθεί ακόμα καλύτερα η κατάσταση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles