19.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Ζήσε ό,τι φανταστείς, μέσα από τα 19 αθλητικά κανάλια της Cytavision

    Έγινε χθες η  παρουσίαση του νέου αθλητικού  προγράμματος της τηλεοπτικής  πλατφόρμας της Cyta

    Ο κος Ορέστης Βασιλείου - Προιστάμενος Υπηρεσίας CYTAVISION

    Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, η Cytavision εξασφάλισε για τους συνδρομητές της τις περισσότερες ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις από το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς και από άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων.

    Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, στη Λευκωσία, η Cytavision παρουσίασε σε αθλητικογράφους, συνεργάτες, αθλητικούς παράγοντες, διαφημιστές και διαφημιζομένους το πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα της τηλεοπτικής της πλατφόρμας.  Όπως ανέφερε ο Προϊστάμενος της υπηρεσίας κ. Ορέστης Βασιλείου, ο προγραμματισμός της Cytavision είναι μακροχρόνιος και διασφαλίζει σταθερότητα και σιγουριά  στους συνδρομητές της  και στους συνεργάτες της που την εμπιστεύονται.

    Oι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να παρακολουθήσουν πλούσιο θέαμα από όλα τα αθλήματα, τοπικά, ευρωπαϊκά και διεθνή, από τα αποκλειστικά της κανάλια Cytavision Sports 1, 2, 3, 4, και 5, καθώς και από άλλα 14 αθλητικά κανάλια:

    • Κυπριακό πρωτάθλημα και κύπελλο: Ζωντανές μεταδόσεις από όλους τους εντός έδρας αγώνες από 17 ομάδες, μέχρι το 2016:
      • 2011-2013: AEK, ΑΕΛ*, ΕΝΠ, Nέα Σαλαμίνα, Αναγέννηση Δερύνειας, Δόξα, Aτρόμητος, Oμόνοια Aραδίππου, Oθέλλος, ΠAEEK, Oνήσιλος, Αγία Νάπα, Εθνικός Άσσιας
      • 2013-2016: ΑΕΛ, ΑΕΚ, ΕΝΠ, Εθνικός Άχνας, Σαλαμίνα, Α.Ε. Πάφου, Άρης, Ερμής Αραδίππου (από το 2012), Δόξα, Ατρόμητος
      • UEFA Champions League & UEFA Europa League
      • Ευρωπαϊκοί αγώνες κυπριακών και ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων
      • Διεθνή και ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και κύπελλα
      • Αγώνες εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου
      • Κυπριακό, ελληνικό και ισπανικό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας
      • Champions League Volley
      • Formula 1*
      • Super League Formula
      • Τένις
      • Ice Hockey Ρωσίας

    *Μεταδίδονται μέσω των καναλιών LTV HD χωρίς επιπλέον χρέωση  (για πελάτες του Full Pack).

    Εκτός από τα αθλητικά κανάλια, οι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να απολαμβάνουν και δεκάδες δημοφιλή κανάλια από όλες τις θεματικές ενότητες (ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά, ειδησεογραφικά,

    μουσικά και lifestyle προγράμματα), ανάλογα με το πακέτο που έχουν επιλέξει (Full Pack – 70 κανάλια, Value Pack – 40 κανάλια).

    Επιπρόσθετα, μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από διαδραστικές εφαρμογές, όπως Time Shifted TV, Video on Demand, Pay per View, Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγραμμάτων κ.ά. Υπενθυμίζεται ότι η Cytavision μεταδίδει τα κυπριακά κανάλια (ΡΙΚ1, ΡΙΚ2, ΑNΤ1, Sigma, Mega, Plus TV, New Extra TV, Capital TV) σε ψηφιακή μορφή εικόνας και ήχου, μέσω του δικού της αποκωδικοποιητή. Γι’ αυτό και οι συνδρομητές της δεν χρειάζονται επιπρόσθετο ψηφιακό αποκωδικοποιητή ή άλλη τηλεόραση τεχνολογίας MPEG4.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cytavision, αλλά και τις διοργανώσεις και τις μεταδόσεις, βρίσκονται στις ιστοσελίδες: www.cytavision.com.cy και www.uefa.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles