25 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Νέα Πρωτιά για τη Cyta: Δύο στελέχη της οι πρώτοι Κύπριοι που έγιναν Επαγγελματικά Μέλη (Professional Μembers) του Business Continuity Institute

    Δύο στελέχη της Cyta έγιναν δεκτά από το Business Continuity Institute (BCI) ως τα πρώτα Επαγγελματικού Επιπέδου Μέλη του από την Κύπρο. Πρόκειται για τους Γιάννο Γρηγορίου (AMBCI) και Κωνσταντίνο Πουλλή (AMBCI), οι οποίοι είναι μέλη της Ομάδας Επιχειρησιακής Συνέχειας της Cyta και συμμετέχουν στην υλοποίηση σχετικού έργου που αφορά τη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιπτώσεις κρίσεων εντός του Οργανισμού.

    Το BCI θεωρείται ως το επιφανέστερο ινστιτούτο, παγκοσμίως, στα θέματα Επιχειρησιακής Συνέχειας (Business Continuity) και το όνομά του είναι ταυτόσημο της Ορθής Πρακτικής και του Επαγγελματισμού. Τα Επαγγελματικά Μέλη του χαίρουν παγκόσμιας αναγνώρισης και καταξίωσης, ενώ ο ευρύτερος ρόλος του είναι η προώθηση των υψηλότερων προτύπων επαγγελματικής επάρκειας και εμπορικής δεοντολογίας σε θέματα επιχειρησιακής συνέχειας. Για να γίνει κάποιος δεκτός  από το BCI ως επαγγελματικό μέλος, είναι υποχρεωμένος να παρακαθήσει σε γραπτές εξετάσεις του Ινστιτούτου και να πετύχει προκαθορισμένο βαθμό επιτυχίας, κάτι που τα δύο στελέχη της Cyta πέτυχαν. Η Cyta ως Οργανισμός που προωθεί την ανάπτυξη των στελεχών της τους συγχαίρει θερμά για την επιτυχία τους.

     

    Ο εκπρόσωπος του Business Continuity Institute σε Ελλάδα και Κύπρο, Δρ. Σταμάτης Τουρνής καλωσορίζοντας τα δύο πρώτα μέλη από την Κύπρο τόνισε τη σημαντική συνεισφορά τους στον Οργανισμό στον οποίο εργάζονται και στην κοινωνία της οποίας είναι μέλη. Παράλληλα, ευχαρίστησε τη Cyta για την καθοριστική συνδρομή της στην προσπάθεια και την επιτυχία των στελεχών της, καθώς και για τη μακρόχρονη δέσμευσή της στις αρχές της Επιχειρησιακής Συνέχειας που πρεσβεύει το BCI και για την ενίσχυση των προσπαθειών του στη διάδοση των αρχών αυτών στην Κύπρο.

    Η Cyta έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια τις αρχές της Επιχειρησιακής Συνέχειας ως αναπόσπαστο μέρος της διοικητικής της λειτουργίας. Εφαρμόζοντας στην πράξη την υλοποίηση των σχετικών συστημάτων διαχείρισης, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ηλεκτρονικής επικοινωνίας προς όφελος των πελατών της, των συμμέτοχών της και της κυπριακής πολιτείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles