16.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Νέες αφίξεις στα κανάλια της Cytavision: Investigation Discovery (ID) & Animal Planet

    Υποθέσεις μυστηρίου και απίστευτες εικόνες από τον κόσμο του ζωικού βασιλείου μπορούν να απολαμβάνουν οι συνδρομητές της Cytavision με την προσθήκη των παγκοσμίου φήμης καναλιών  Investigation Discovery (ID) και Animal Planet, από τον Απρίλιο.

    Το κανάλι Investigation Discovery -ID (θέση 73) αποτελεί ένα από τα κορυφαία κανάλια στον τομέα της έρευνας, καθώς και στην ανάλυση υποθέσεων μυστηρίου και αληθινών εγκλημάτων. Το περιεχόμενο του ID υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις των αληθινών αστυνομικών μυστηρίων και να μιλήσει κατευθείαν στον ερασιτέχνη ντετέκτιβ που κρύβει ο καθένας μέσα του.

    Το Animal Planet (θέση 74) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το διασημότερο παράθυρο στο θαυμαστό κόσμο των ζώων έχει να διηγηθεί τις συναρπαστικότερες ιστορίες από γνωστά και άγνωστα είδη του ζωικού βασιλείου και για τη σχέση τους με τον άνθρωπο.

    Με την προσθήκη των δύο νέων καναλιών, με τα οποία ολοκληρώνεται το μπουκέτο των καναλιών Discovery στην πλατφόρμα της, η Cytavision ενισχύει και εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την προσφορά ποιοτικής ψυχαγωγίας στους συνδρομητές της.

    Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα www.cytavision.com.cy και από το μηνιαίο περιοδικό Cytavision, που διατίθεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles