22.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    “Cytavision Cyprus Tournament 2012” Ζωντανά όλοι οι αγώνες από το Cytavision Sports 1

    Η Cytavision στηρίζει, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Διεθνές Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Αντρών που διοργανώνει η ΚΟΠ στις 28 και 29 Φεβρουαρίου, στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό και στο στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα. H έναρξη του τουρνουά Cytavision Cyprus Tournament 2012”, που διεξάγεται με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Κύπρου, Σερβίας, Αρμενίας και Καναδά, ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που φιλοξενήθηκε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta.

    Όπως ανακοινώθηκε στη διάσκεψη, οι φίλαθλοι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους φιλικούς αγώνες μεταξύ των εθνικών συγκροτημάτων. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 4:00μμ από το κανάλι Cytavision sports 1 (θέση 200), τον αγώνα Σερβία – Αρμενία, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στις 4:00μμ τον αγώνα Κύπρος – Σερβία και στις 7:00μμ τον αγώνα Καναδάς – Αρμενία, επίσης από το Cytavision sports 1.

    Χαιρετίζοντας τη διάσκεψη, ο κύριος Αντώνης Αντωνίου, Μέλος της Επιτροπής Cytavision του Συμβουλίου της Cyta,επιβεβαίωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Οργανισμού, για το χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου και την έμπρακτη έκφρασή του μέσω αθλητικών χορηγιών, υπηρεσιών και άλλων ενεργειών. Τόνισε δε ότι, η ζωντανή μετάδοση των αγώνων του Cytavision Cyprus Tournament 2012 αποτελεί ένα ακόμη δείγμα των προγραμματισμένων  και αποφασιστικών κινήσεων της Cyta στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων από την Κύπρο και όλο τον κόσμο. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΚΟΠ για τη διοργάνωση του τουρνουά και στην Εθνική Κύπρου, την οποία η Cyta στηρίζει και μέσα από τη ζωντανή μετάδοση των εντός έδρας αγώνων.

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles