20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    31 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας γιορτάζει η ASBIS!

    Η ASBIS συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους διανομείς τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως. Με τοπική παρουσία σε 28 χώρες, η ASBIS στηρίζει παγκόσμιες επιχειρήσεις μέσω ενός ολοκληρωμένου δικτύου πωλήσεων και διανομής σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και της Λατινική Αμερικής. Στην Λεμεσό επίσης στεγάζετε η θυγατρική εταιρεία που διαχειρίζεται όλο το φάσμα διαδικασιών για την περιοχή της Μεσόγειου.

    «Το κλειδί για την επιτυχία της εταιρεία είναι το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, οι ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες στον τομέα της τεχνολογίας αλλά και η παροχή ολοκληρωμένων και ολιστικών λύσεων. Το όραμα της ASBIS είναι να διατηρήσει και να αναπτύξει περισσότερο την ηγετική θέση που κατέχει ως παροχέας τεχνολογικών προϊόντων και επιχειρηματικών λύσεων στην Ευρώπη», δήλωσε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD.

    Τα τελευταία πέντε χρόνια, η ASBIS βελτιστοποίησε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, εισήγαγε νέες ροές εργασίας, επέκτεινε και ενίσχυσε την περιφερειακή της παρουσία και έλαβε πολυάριθμα βραβεία από τον κλάδο. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους πελάτες στον κλάδο των κέντρων δεδομένων και επικεντρώθηκε επίσης στην ανάπτυξη των δικών της εμπορικών σημάτων. Η ανάπτυξη και διανομή προϊόντων Prestigio και Canyon συνεχίζεται και η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο εμπορικό σήμα, το Perenio, το οποίο βελτιώνει την ασφάλεια του πληθυσμού και περιλαμβάνει συστήματα διαχείρισης εγκαταστάσεων αλλά και συσκευές κατά του Κορωναίου.

    Ο τελευταίος χρόνος αποδείχθηκε δύσκολος για ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία, αλλά η ξαφνική ανάγκη μετάβασης στην τηλεργασία άνοιξε νέες ευκαιρίες στον τομέα των υπηρεσιών πληροφορικής. Χάρη σε μια πολύ καλή στρατηγική και μια συντονισμένης ομάδας στην οποία όλοι λειτουργούν ως ένα, η εταιρεία δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας διανομής ψηφιακών τεχνολογιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles