25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    6 νέα ντοκιμαντέρ που θα σε καθηλώσουν μπροστά στην TV τον Αύγουστο

    Τα ντοκιμαντέρ είναι μια κατηγορία που το Netflix έχει δώσει αρκετή βαρύτητα. Αρκετά από αυτά μας έκαναν να χάσουμε τον ύπνο μας για μέρες, γι’ αυτό πάντα ρίχνουμε μια ματιά στις τελευταίες αφίξεις. Αρκετά νέα ντοκιμαντέρ έρχονται και τον Αύγουστο. Αν είσαι fan, ρίξε μια ματιά παρακάτω.

    11/8/2022 Πάνω στη Σανίδα: Η Ιστορία του Λίο Μπέικερ

    Ο διάσημος σκέιτερ Λίο Μπέικερ μοιράζεται λεπτομέρειες από την άνοδο του στη δόξα, καθώς και την τεράστια πίεση που ένιωσε για να κρύψει την ταυτότητα του φύλου του.

    16/8/2022 Άγνωστες Πτυχές: Μέρος 2 (Νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα από τις 16/8)

    Από τη Νοτρ Νταμ στο NFL, το μέλλον του Μάντι Τέ’ο στο φούτμπολ έδειχνε πολλά υποσχόμενο μέχρι που μια κρυφή διαδικτυακή σχέση αναστάτωσε τη ζωή και την καριέρα του.

    18/8/2022 Στο Μυαλό μιας Γάτας

    Ειδικοί στις γάτες μπαίνουν στο μυαλό του αιλουροειδούς για να αποκαλύψουν τις πραγματικές ικανότητες του σ’ αυτό το σαγηνευτικό και χαδιάρικο ντοκιμαντέρ.

    24/8/2022 Τζον ΜακΆφι: Ευφυής, Αντισυμβατικός και Φυγάς

    Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις με τον φυγά και πρωτοπόρο στην τεχνολογία Τζον ΜακΆφι, το ντοκιμαντέρ φανερώνει νέες πτυχές των τρελών χρόνων της φυγής του.

    25/8/2022 Ιστορία 101: Σεζόν 2

    Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις με τον φυγά και πρωτοπόρο στην τεχνολογία Τζον ΜακΆφι, το ντοκιμαντέρ φανερώνει νέες πτυχές των τρελών χρόνων της φυγής του.

    30/8/2022 ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Σεζόν 3

    Ενώ εκτίουν ποινή κάθειρξης για φόνο, κρατούμενοι μιλούν για τα εγκλήματά τους και συλλογίζονται πώς οι πράξεις τους κατέστρεψαν ζωές, συμπεριλαμβανομένης της δικής τους.

    Διαβάστε επίσης:

    “Σκοτεινός” αλλά… εξαιρετικός ο Πινόκιο του Guillermo del Toro (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles