22.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    6 σειρές στο Netflix που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούλιο

    Το Netflix υποδέχεται τον Ιούλιο με αρκετές νέες προτάσεις αλλά και δυνατές επιστροφές. Αν έχεις, λοιπόν, χρόνο και διάθεση για να παρακολουθήσεις μια σειρά χαλαρά στον καναπέ, ακολουθούν 6 νέες αφίξεις που αξίζουν την προσοχή σου.

    01/7/2022 Stranger Things 4: Μέρος 2

    Μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά με απόλυτη αποφασιστικότητα, οι φίλοι μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό μέλλον. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους.

    14/7/2022 Resident Evil

    Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά την ανακάλυψη του ιού Τ, μια επιδημία φανερώνει τα σκοτεινά μυστικά του Ομίλου Ομπρέλα. Σειρά βασισμένη στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών.

    20/7/2022 Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι: Σεζόν 4

    Η Μελ έρχεται αντιμέτωπη με τη νέα πραγματικότητα, το παρελθόν του Τζακ απειλεί το μέλλον του και νέα πρόσωπα βάζουν φωτιές στο Βέρτζιν Ρίβερ.

    06/7/2022 King of Stonks

    Αποζητώντας διακαώς τη δόξα, ένας υπερφιλόδοξος οικονομολόγος λέει ψέματα, εξαπατά και μηχανορραφεί για να κάνει την αναξιόπιστη startup εταιρεία του επιτυχημένη.

    08/7/2022 Boo, Bitch

    Δύο κολλητές στο λύκειο κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να τις προσέξουν. Αλλά όταν η μία γίνεται φάντασμα, θα πρέπει να ζήσει τη ζωή στα κόκκινα — όσο ακόμα μπορεί.

    08/7/2022 Η Πιο Μεγάλη Νύχτα

    Ένοπλοι περικυκλώνουν μια ψυχιατρική φυλακή και διακόπτουν κάθε επικοινωνία. Σκοπός τους είναι να συλλάβουν τον κατά συρροή δολοφόνο Σιμόν Λάγο. Έξι επεισόδια. Μία νύχτα.

    Διαβάστε επίσης:

    6 σειρές της Marvel που είναι διαθέσιμες από σήμερα στο Disney Plus

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles