22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    65: Αντιμέτωπος με… δεινοσαύρους ο Adam Driver στο νέο trailer

    Οι δεινόσαυροι έχουν το δικό τους φανατικό κοινό, γι’ αυτό πάντα οι ταινίες με σχετικό περιεχόμενο είναι καλοδεχούμενες, ειδικά όταν πρωταγωνιστεί ο Adam Driver. Το 65 είναι μια νέα Sci-Fi ταινία, στην οποία οι fans θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ακόμη ένα ταξίδι στην προϊστορία.

    Ο Driver θα υποδυθεί τον Commander Mills, ο οποίος, όταν το πλοίο του καταστρέφεται, θα βρεθεί σε έναν άγνωστο πλανήτη μαζί με την Koa, μια ακόμα επιζούσα που θα ενσαρκώσει η Ariana Greenblatt. Στην αρχή πιστεύουν ότι βρίσκονται σε έναν ξένο πλανήτη, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για τη Γη 65 εκατ. χρόνια πριν. Οι δύο ήρωες θα πρέπει να δώσουν μάχη για τη ζωή τους, με το νέο trailer να αποκαλύπτει τα πλάσματα με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι.

    Κι ενώ το κοινό πήρε μια γερή δόση δεινοσαύρων με την πρόσφατη κυκλοφορία της τριλογίας Jurassic World, η ταινία 65 έρχεται να προσφέρει κάτι διαφορετικό με αρκετά horror στοιχεία. Αναμένεται στους κινηματογράφους στις 17 Μαρτίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα ματιά στο Shazam: Fury of the Gods της DC (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles