20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    7 καθηλωτικά ντοκιμαντέρ για να δεις τον Ιούνιο

    Αρκετές νέες προτάσεις έρχονται τον Ιούνιο στο Netflix για τους συνδρομητές που είναι φίλοι των ντοκιμαντέρ. Πρόκειται άλλωστε για μια κατηγορία που δίνει αρκετή έμφαση ο “κολοσσός” του streaming, αφού έχουμε δει κατά καιρούς πολλά διαφορετικά είδη.

    Τον Ιούνιο έρχονται στην οθόνη μας τα εξής:

    08/6/2022 Keep Sweet: Προσευχή και Υπακοή

    Αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζει την άνοδο του Γουόρεν Τζεφς στη Φονταμενταλιστική Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών και τα αποτρόπαια εγκλήματά του.

    14/6/2022 Jennifer Lopez: Halftime

    Η παγκόσμια σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για την πολύπλευρη καριέρα της και την πίεση της ζωής μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, σε αυτό το συγκινητικό ντοκιμαντέρ.

    15/6/2022 Ο Ιστός των Ψευδαισθήσεων: Θάνατος, Ψέματα και το Internet

    Συνωμοσία. Απάτη. Βία. Φόνος. Ό,τι ξεκινά ως εικονικό μπορεί να γίνει στη στιγμή αληθινό – και όταν το Internet είναι παγκόσμιο, το ίδιο είναι και οι συνέπειες.

    17/6/2022 Το Φαινόμενο Μάρθα Μίτσελ

    Αυτό το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί τη σύζυγο ενός υπουργού που μίλησε για το Γουότεργκεϊτ – και την προσπάθεια της κυβέρνησης Νίξον να την “τρελάνει” για να σωπάσει.

    19/6/2022 Μπεν Κραμπ: Ο Υπερασπιστής των Ατομικών Δικαιωμάτων
    Ένα ντοκιμαντέρ για τον αντισυμβατικό δικηγόρο Μπεν Κραμπ που πάει στα δικαστήρια για να αποδώσει δικαιοσύνη για τους θανάτους των Τζορτζ Φλόιντ και Μπριόνα Τέιλορ.

    21/6/2022 Το Μέλλον
    Ένα ντοκιμαντέρ για τον αντισυμβατικό δικηγόρο Μπεν Κραμπ που πάει στα δικαστήρια για να αποδώσει δικαιοσύνη για τους θανάτους των Τζορτζ Φλόιντ και Μπριόνα Τέιλορ.

    22/6/2022 Η Κρυφή Ζωή των Κατοικιδίων

    Γλυκά τετράποδα! Γνωρίστε απίθανα πλάσματα από όλο τον κόσμο και μάθετε τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για τις αισθήσεις και τις ικανότητες των φίλων μας των ζώων.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει το φθινόπωρο το Star Wars: The Bad Batch (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles